W jaki sposób najlepiej sprawdzić, czy olej na patelni jest wystarczająco gorący, by na nim smażyć?
Wedle Mrówki, należy znużyć palec wskazujący w cieście na naleśniki , a następnie w tłuszczu rozgrzewającym się na patelni. Jeśli skwierczy, boli, zaczynasz krzyczeć, łzawić i przeklinać – gotowe – możesz smażyć, zaraz po tym jak opatrzysz sobie poparzenia:)
8 komentarzy:
Jak typowa blondynka:)
Ale paluszki z patelni są smaczne:) i jeszcze w cieście:) Ale wolę banany:DDDDDD
W końcu Mrówka jest blondyna:P i też woli banany:)
Ehh i ze mnie typowa blondyna. Także znam ten sposób ;)
Pozdrawiam ciepło :)
Witamy w klubie:) Dobrze wiedzieć, że nie tylko Mrówka jest takim pipką:)
Każdemu zdarza się umoczyć:) spoko wodza:)
Ten komentarz został usunięty przez autora.
umoczyć w oleju:)
Prześlij komentarz