21.06.2011

Sposób "na mrówkę"


W jaki sposób najlepiej sprawdzić, czy olej na patelni jest wystarczająco gorący, by na nim smażyć?
Wedle Mrówki, należy znużyć palec wskazujący w cieście na naleśniki , a następnie w tłuszczu rozgrzewającym się na patelni. Jeśli skwierczy, boli, zaczynasz krzyczeć, łzawić i przeklinać – gotowe – możesz smażyć, zaraz po tym jak opatrzysz sobie poparzenia:)

8 komentarzy:

Brooke pisze...

Jak typowa blondynka:)

Brooke pisze...

Ale paluszki z patelni są smaczne:) i jeszcze w cieście:) Ale wolę banany:DDDDDD

Mrówka pisze...

W końcu Mrówka jest blondyna:P i też woli banany:)

Martyna pisze...

Ehh i ze mnie typowa blondyna. Także znam ten sposób ;)

Pozdrawiam ciepło :)

Mrówka pisze...

Witamy w klubie:) Dobrze wiedzieć, że nie tylko Mrówka jest takim pipką:)

Brooke pisze...

Każdemu zdarza się umoczyć:) spoko wodza:)

Brooke pisze...

Ten komentarz został usunięty przez autora.

Mrówka pisze...

umoczyć w oleju:)